Duukze is…

Marjolein Nieuwland…mijn duikteam.

Duukze staat garant voor veiligheid, gezelligheid en plezier tijdens je opleiding. Dat garanderen PADI Master Instructor Marjolein Nieuwland en haar staf. Natuurlijk worden alle lessen gegeven volgens de richtlijnen van PADI.

Marjolein Nieuwland (Duukze)Ik ben in 1999 begonnen met duiken en na een slow start kreeg ik het zo te pakken dat ik in 2002 instructeur geworden ben. Omdat vele duikgebieden mijn interesse hebben mag ik nu, naast alle opleidingen, in 22 verschillende specialties lesgeven. Daarnaast ben ik ook O2 provider-Instructor, dit om extra veiligheid te bieden.

Marjolein Nieuwland
marjolein@duukze.nl
duukze61@gmail.com
+31 651 128014

…een mooie Oldenzaalse club.

In 2004 ben ik na een vakantie in Egypte besmet geraakt met het duikvirus. En sinds november 2007 ben ik Assistent Instructeur. Marjolein krijgt het iedere keer weer voor elkaar om mensen enthousiast te maken om te gaan genieten onder water.

Peter Borgmann (Duukze)Tijdens de opleiding is ze serieus en na afloop is het altijd gezellig. Dus mensen die ook voor avontuur gaan en de wereld onderwater van dichtbij willen zien, kan ik alleen maar zeggen: kom langs!

Duikgroeten,
Peter Borgman
peter@duukze.nl
+31 629 065936

Impressum te-online.net © 2022 Duukze